OPVANGGEZIN GEZOCHT VOOR mijn ex dekkater Quimby Mystique Silver , een lilac tabby point geboren op 5/02/2007.
Quimby is een echte knuffelbeer met een gouden karakter .Eerder wat bang voor vreemde mensen maar eens je zijn vertrouwen hebt is hij niet meer weg te slaan en wil hij continu geknuffeld worden.Hij gaat enkel naar een gastgezin met een goedomheinde tuin aangezien hij gewoon is om buiten te verblijven.Hij is niet geschikt om enkel op appartement binnenshuis te houden.Denk je dat jij quimby een gelukkige thuis kan geven, aarzel dan niet om kontakt op te nemen.

KITTENS BESCHIKBAAR :


Er is een nestje geboren van vier kittens (3vr en 1 man) op 24/06/2011 van Lilly of the sultans of swing met Kaja jomar merlot; De kittens zijn allen choc points zijn.Enkel nog 1 kattinnetje beschikbaar


Er is een 2de nestje geboren op 9/07/2011 eveneens van vier kittens ( 4katertjes )van Dieuwke of the sultans of swing met Kaja Jomar Merlot. Enkel nog 1 katertje , een seal tabby point , beschikbaar.


De kittens mogennaar de nieuwe eigenaar ten vroegste op 12 weken (halfweg september en begin oktober )en worden 2maal gevaccineerd, ontwormd engechipt .Ze wordeneveneens getest op 3 virale infecties nml leukemie(felv) ,kattenaids(fiv) en feline peritonitis(fip).
De kittens worden ook voorzien van een garantiecertificaat volledig conform aan het koninklijk besluit van 27 april2007 van het dierenwelzijn.